Bloggnorge.com // Nina Larsen
Start blogg

Nina Larsen

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Mitt syn på det mange mener er ondskapsfulle/kvinnediskriminerende kommentarer om kvinner fra Donald Trump

Kategori: Aktuelle saker, Samfunn og etikk | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 9. november , 2016 kl. 19:07

Etter hva jeg har oppfattet er det mange som ser på de tingene han sier i denne filmen som kvinnediskriminerende og ondskapsfullt mot kvinner:

Jeg mener at det ikke er noe kvinnediskriminerende eller noe som burde gå negativt ut over hans rykte ved det han sier her. Det er tross alt en privat samtale som Donald Trump ikke hadde tenkt til å gi ut i media. Å snakke om at kvinner er pene og sexy og at man liker samleie med pene kvinner i en privat samtale er ikke kvinnediskriminerende etter min mening. Dersom han hadde sagt det samme om kvinner som det han sa i denne videoen i all offentlighet/forran media hadde det vært ganske upassende, derimot. Det er ikke uvanlig at menn snakker i private samtaler om sex og pene kvinner, og jeg kan ikke se noe kvinnediskriminerende ved å gjøre det.

 

 

Men å si at en kvinne har et «stygt og feit fjes» (og lignende) er kanskje noe i frekkeste laget å si til media. Det er litt uheldig og han hadde kanskje gjort bedre i å holde det han mener om kvinnen for seg selv i dette tilfellet, tenker jeg:

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.