Bloggnorge.com // Nina Larsen
Start blogg

Nina Larsen

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

«Merkelig oppførsel fra Elkjøp i går», og «headsett jeg anbefaler å kjøpe»

Kategori: Forbruker | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 9. november , 2016 kl. 16:17

Jeg kjøpte et rimelig headsett fra Sony til kr 99.-, og var forundret over at lyden var både god og høy, men etter kun to ukers bruk ble lyden halvert på den ene siden. Jeg kjøpte så et headsett på El-kjøp til over 1000-lappen da jeg ønsket god og høy lyd. Da spurte jeg ansatt kvinne om jeg kunne levere det tilbake dersom jeg ikke syntes at lyden var høy nok, noe hun sa at jeg kunne. Men hun mente at lyden skulle være bra og høy på dette headsettet. Neste dag, i går, leverte jeg det tilbake til El-kjøp på grunn av lav og dårlig lyd. Jeg testet dette headsettet til over 1000 kroner sammenlignet med det til kr 99 fra Sony, og det var både bedre lyd med mer bass og høyere lyd på det fra Sony til 99 kr enn på det til over 1000 kr (jeg noterte meg dessverre ikke merket før jeg leverte det inn igjen)! Jeg forklarte for den samme ansatte som jeg hadde snakket med da jeg kjøpte det at «grunnen til at jeg leverer det tilbake er at det var høyere og bedre lyd i det billige headsettet fra Sony til kr 99». Dette sa jeg flere ganger mens hun hørte det, blant annet til kun henne og så til en annen mann som jobbet der mens hun sto ved siden av. Så skulle denne kvinnen skrive på pc om hva som var årsak til at jeg leverte tilbake headsettet som kostet over 1000 kr. I stede for å skrive den årsaken jeg hadde oppgitt, spurte hun en annen ansatt «-Hva skal jeg skrive at er årsak?». Den andre ansatte (som ikke visste noe om årsaken til at jeg leverte det inn, da hun ikke var der når jeg oppgav årsak) svarte «-Skriv at det ikke er lyd på det ene øret», og da skrev hun det. Jeg syntes dette var merkelig gjort!

 

Jeg har stadig irritert meg over at mine headsett så raskt blir ødelagte/mister lyden i det ene øret etter kort tid ect. Jeg snakket med en ansatt i Telenor-butikk som fortalte meg at jeg burde holde meg unna mange merker bortsett fra JBL. JBL-headsettet kom garantert ikke til å bli ødelagt i følge han. Det virker som at han hadde rett, for det JBL-headsettet jeg kjøpte der til rimelig pris ble aldri ødelagt noe jeg aldri har opplevd med andre rimelige headsett, men jeg mistet det ute på tur en dag etter å ha brukt det i mange måneder. På e-bay kan du kjøpe billige headsett fra JBL hvis de billigste ikke er tilgjengelige i nærbutikken eller på norske nettbutikker.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.